La Unió de Botiguers entrega la bicicleta a l'Angelina, la guanyadora del Shopping Bici

Tots els ciutadans que ahir varen voler acompanyar a l'Angelina en el moment de l'entrega de la bicicletaLa Unió de Botiguers de Cassà, juntament amb l'Alcalde i el regidor de Mobilitat Emili Mató, va entregar ahir al vespre la bicicleta a la guanyadora del concurs Shopping Bici celebrat durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

La fotografia de l'Angelina comprant amb bicicleta al passeig Vilaret va ser la més votada de la trentena de fotografies que es van recollir durant les dues setmanes del concurs. L'Angelina va rebre concretament 245 "m'agrada", la seva imatge va ser compartida 31 vegades al Facebook i va rebre una trentena de missatges de ciutadans que li donaven suport perquè creien que era "la millor candidata". 

Una vintena de persones varen acompanyar-la ahir a la Sala de la Coma a l'entrega de la bicicleta. L'Angelina es va mostrar molt contenta i agraïda i va assegurar que és la primera bicicleta que estrena. Moltes felicitats Angelina i gràcies a tots els ciutadans que vareu penjar fotografies!