Felicitació de Nadal de l'alcalde de Cassà de la Selva

Ajuntament 1Estem a punt de començar les celebracions nadalenques, unes dates de reunions familiars, amb els amics i de retrobada amb la tradició.
Quan acaba l'any aprofitem per fer revisió de l'any que finalitza i projectem els desitjos pel nou any que vindrà, sempre esperant millorar i deixant en la memòria les experiències viscudes. Enguany hem tancat un any on la sequera, el canvi climàtic i els conflictes que sacsegen països i afecten el benestar i la vida de milions de persones a Europa i al món han centrat bona part de l'interès informatiu, canvis que de forma més o menys notòria afecten el nostre dia a dia.

Les festes nadalenques, d'una manera o una altra, ens donen un espai de recolliment de la rutina diària, i ens permeten passar més estona amb aquelles persones que més estimem. Aquestes celebracions s'estenen als carrers del municipi, en forma d'activitats i experiències nadalenques. Com a cassanencs i cassanenques tindrem l'oportunitat de compartir Nadal en comunitat i això significa compartir els espais, engalanar balcons però també cuidar del nostre entorn per poder gaudir-lo.

Després de les eleccions d'aquest any 2023 que acaba, vam iniciar un nou mandat amb un nou equip de govern al capdavant de l'Ajuntament de Cassà de la Selva amb el repte de posar Cassà al dia. El manteniment, la neteja i la cura dels detalls del dia a dia han estat i seran una prioritat per tal de tenir un poble més endreçat i agradable.
En aquest sentit, la col·laboració de tots els cassanencs i cassanenques és imprescindible per aconseguir-ho, i multiplica els resultats dels esforços que es puguin fer en tots els àmbits. És per això que des de l'equip de govern volem agrair la col·laboració de totes les persones, entitats i empreses que col·laboren dia a dia desinteressadament per tenir un poble més agradable i més net, però també un poble viu.
Perquè Cassà recuperi el seu dinamisme, des de l'ajuntament estem compromesos en generar activitat i moviment al nostre poble, comptant amb tothom, amb les entitats, els veïnats, les empreses, posant en valor el nostre patrimoni i història, tothom és imprescindible per tenir un poble amb activitat i capaç de generar llocs de treball, benestar i també espais d'oci per a tota la família i totes les edats.

Convençut que aquest 2024, amb la col·laboració de totes i tots, continuarem tirant endavant Cassà fent un poble del qual ens en sentim plenament orgullosos de viure-hi.
Us convido a passar unes festes en companyia dels qui més estimeu i us desitjo un 2024 ple de prosperitat, convivència, civisme i estima per Cassà.
Bones Festes i bona entrada d'any.

Pau Presas i Bertran
Alcalde de Cassà de la Selva

Robert Mundet i Anglada
Alcalde en Funcions

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H