Felicitació de Nadal de l'alcalde de Cassà de la Selva

Felicitació Nadal 2022 23Benvolguts veïns i veïnes
Arriba d'aquí poc les festes nadalenques i l'any nou. S'acaba un any que ens deixa una sensació d'incertesa i de preocupació pel que està passant al món i a casa nostra.

Aquest passat novembre es va fer una conferència de nacions a Egipte per valorar les directrius que s'han d'aplicar per tal de reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera. Com ja va essent habitual en aquestes grans reunions, les expectatives han quedat frenades tot i reconèixer que tenim un problema mediambiental enorme. Aquest any vinent a Cassà també haurem de fer accions a favor del medi ambient i per això us demano la col·laboració i comprensió per les noves normes que s'hauran d'aplicar. Si volem un planeta més net pels nostres fills no podem obviar les nostres responsabilitats.

La guerra que trasbalsa Europa des del mes de febrer, amb l'atac de Rússia a Ucraïna, ha fet més que evident la dependència energètica que tenim des de fa molts anys. Això ha provocat un encariment de tots els productes provocant l'ajustament de les despeses familiars com feia anys que no patíem. Aquesta situació tan complicada ha fet augmentar també les ajudes socials en el nostre poble. Iniciatives com les del gran recapte ajuden durant uns mesos, però haurem de fer grans esforços tots plegats per poder ajudar a tots aquells que ho necessiten.

Si hem de pensar en algun desig per l'any vinent, m'agradaria escollir esperança i confiança. Esperança per què la situació econòmica, social i mediambiental millori i confiança amb nosaltres mateixos per ser prou valents per sortir-nos-en. Si no som capaços entre tots de tirar endavant el poble i el país, ens trobarem que les desigualtats creixeran i es faran més distants entre uns i altres.

Les festes nadalenques són moments propicis per la il·lusió i la bona companyonia. Les relacions socials es multipliquen i ens retrobem amb aquells que feia temps que no veiem. Que aquest esperit s'allargui i ens embolcalli tot l'any. Volem que el nostre poble, el nostre país i el món en el qual ens toca viure imperi la pau i la fraternitat. Potser és un desig que d'entrada sembla inassolible, però aconseguir-ho sols depèn de nosaltres mateixos.

Des del consistori us volem desitjar a tots i a totes que passeu uns dies ben alegres al costat dels que més estimeu, que gaudiu de les activitats que s'han preparat, tant des de l'Ajuntament com des de les diverses entitats del poble, i que aquest any nou el puguem gaudir de la millor manera.

Que passeu unes molt bones festes.
Ben afectuosament,

Robert Mundet i Anglada

Alcalde de Cassà de la Selva

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H