L'Alcalde de Cassà us desitja unes bones festes de Nadal

S’acaba l’any i arriben les festes més esperades per petits i grans: els petits, perquè hi ha vacances escolars i s’apropen dies plens de sorpreses, i els grans, perquè poden gaudir de les relacions amb familiars i amics i d’uns dies de desconnexió de la feina diària.


També és el moment de fer repàs de la feina feta, com qualsevol cicle que acaba i que dona pas a un altre que comença. Des del mes de juny hi ha un nou govern al poble que s’ha posat a treballar a partir del primer dia per a tots els cassanencs i cassanenques amb molt d’entusiasme i molta il·lusió.

Som conscients que els projectes amb els que estem treballant afecten tots els àmbits: econòmics, socials, culturals, esportius, etc., i que hem acordat defensar i tirar endavant són molt ambiciosos, tant pel volum com pel el cost i per la seva afectació a la ciutadania. Pas a pas, amb contenció, rigor, planificació i prudència els farem realitat.

M’agradaria tenir un record especial per a tots aquells que no estan entre nosaltres i que els tenim presents amb efecte i estima cada dia. En aquests dies de trobades és quan més els trobem a faltar, encara que només fos per fer-los una abraçada ben forta.

Des del consistori us volem desitjar a tots i a totes que passeu uns dies molt alegres al costat dels que més estimeu i que gaudiu de les activitats que hem preparat. Esperem que aquest any nou que s’acosta estigui ple de salut, diàleg i respecte.

Que passeu unes molt bones festes

Ben afectuosament,

Robert Mundet i Anglada
Alcalde de Cassà de la Selva