L'alcalde Martí Vallès porta la campanya Un Cassà de tothom als alumnes de primària de La Salle Cassà

2017-10 uncassadetothom 1L'alcalde Martí Vallès va portar ahir la campanya Un Cassà de tothom a tots els cursos de primària de La Salle Cassà. Durant tot el dia, Vallès es va trobar amb els alumnes dels cursos de 1r a 6è, els quals li van formular suggeriments i peticions sobre el poble.

Seguidament ell els va demanar ajuda i els va animar a participar al concurs Un Cassà de tothom a través del qual hauran d'expressar un desig que tenen pel poble i una forma d'aconseguir-lo. Durant les vacances de nadal es farà una exposició amb tots els dibuixos dels alumnes participants i finalment s'entregaran tres premis: categoria de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

En acabar les sessions l'alcalde Martí Vallès va entregar a cada estudiant un joc de cartes amb totes les imatges de la campanya Un Cassà de tothom que permet jugar, entre d'altres, al joc de les parelles. 

Abans de finalitzar el mes d'octubre l'alcalde es trobarà amb la resta de classes dels diferents cursos de primària de totes les escoles de Cassà de la Selva.

Consulta tota la informació de la campanya AQUÍ.