L'Alcalde de Cassà us desitja unes bones festes de Nadal

2016-12 felicitacionadalEstimades cassanenques i cassanencs,

Us desitjo unes molt bones festes de Nadal i un any 2017 amb salut i felicitat. 

Aquestes dates serveixen per fer balanç de la feina feta. El 2016 ha estat un any en el que hem pogut fer realitat molts projectes. 

Hem iniciat una programació cultural estable, hem començat iniciatives culturals com les Nits de la Coma o el Vermut de Lletres, hem portat el Festival Càntut a Cassà, hem dissenyat la marca CASSÀ DESTAPA i hem donat un impuls a la promoció dels atractius del municipi amb la creació del web www.cassadestapa.cat, hem creat la Ruta del Suro a la vila de Cassà, hem ampliat les ajudes a la rehabilitació d'habitatges i locals comercials, hem canviat la gespa del camp de futbol, hem renovat la piscina petita descoerta, hem posat una nova pista de skate, hem aconseguit per primera vegada el Segell Infoparticipa amb un 100% de compliment dels ítems de transparència, hem reactivat les polítiques d'ocupació amb programes com Garantia Juvenil o la borsa de treball, hem posat en marxa el Coworking Cassà, hem implantat els camins escolars segurs i el camí del Mas Cubell, hem instal·lat el parc de la Caputxeta Vermella, hem plantat més de 100 arbres al municipi, hem promogut per primera vegada els pressupostos participatius, hem reduit l'endeutament més de 20 punts percentuals... 

El 2017 encara tenim molta feina per fer. Els projectes són molt diversos però se centren en millorar la qualitat dels serveis a les persones, millorar la via pública i promoure polítiques de reactivació econòmica. Podeu consultar el pressupost del 2017 aquí. Al llarg dels propers dies actualitzarem el Pla d'Actuació Municipal per valorar la feina feta i tot el que farem. 

L'objectiu final de la tasca que fem diàriament a l'Ajuntament de Cassà de la Selva és millorar el benestar dels cassanencs i intentar donar resposta a les necessitats reals que ens traslladeu. La vocació de servei i les ganes de ser propers és el que ens fa tirar endavant. 

Espero que gaudiu del Nadal a Cassà!

 

Martí Vallès i Prats

Alcalde de Cassà de la Selva

 

Consulteu tota la programació del Nadal a Cassà