Es crea el Club dels Col·laboradors per reconèixer la tasca dels ciutadans que participen regularment a l'Arxiu i la Ràdio municipal

2016-12 clubcolaboradorsL'Ajuntament de Cassà ha presentat aquest vespre, a Can Trinxeria, el Club dels Col·laboradors, amb l'objectiu de reconèixer la tasca desinteressada que diversos ciutadans fan periòdicament a l'Arxiu Municipal i a Ràdio Cassà.

Durant l'acte, l'alcalde, Martí Vallès, ha entregat els carnets del Club dels Col·laboradors als 25 ciutadans que participen de forma regular i continuada en aquestes àrees de l'Ajuntament. Amb aquest carnet els col·laboradors tindran entrada gratuïta als espectacles de pagament de la Sala Centre Recreatiu i als concerts del Solfejant de l'any 2017.

L'alcalde, Martí Vallès, ha destacat la importància de la tasca voluntària, constant i desinteressada que fan les 25 persones del Club dels Col·laboradors. Vallès ha dit que la iniciativa neix perquè es volia trobar una fórmula per "reconèixer i agrair la tasca de ciutadans que tenen un paper clau per garantir la continuïtat d'alguns serveis oferts al poble des del consistori."

Del total dels 25 col·laboradors als quals avui s'ha reconegut la tasca, 10 són voluntaris que participen en l'elaboració de la revista d'història local Descobrim i 15 participen regularment en l'elaboració d'un espai radiofònic a Ràdio Cassà. 

A partir d'ara, a finals de cada any, se celebrarà l'acte del Club dels Col·laboradors per repassar la feina feta, els reptes plantejats de cara a l'any següent i es farà entrega del carnet als ciutadans implicats en les diferents àrees.