• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

El partit solidari és una iniciativa de l’àrea de Ciutadania que té entre els seus objectius desenvolupar actuacions de caire solidari. Des de la seva creació aquesta àrea ha apostat per donar suport els projectes de codesenvolupament que les entitats del municipi porten a terme en altres llocs del món.

 En aquesta nova edició  del partit solidari(3a)- que enfrontarà a un equip integrat per veterans del futbol de Cassà i càrrecs polítics i tècnics de l’ajuntament  i un altre format per persones de les entitats de Cassà- els diners que es recullin amb la venda d’entrades i les inscripcions en els equips es destinaran a la construcció d’un pou al poble de Banna (Mali), amb la supervisió de l’associació maliana de Cassà de la Selva.

 

Aquest partit solidari es farà el dissabte 25 d’abril a les 18.30h al camp municipal. Per formar part de l’equip es pagarà una inscripció de 3€ per persona.

 A la mitja part del partit es sortejarà una panera que s’ha elaborat amb l’aportació dels productes proporcionats pels botiguers del poble.

Si voleu formar de l’equip d’entitats, us podeu inscriure al telèfon 972 46 00 11 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.