Balanç del CREC (Centre de Reforç Escolar de Cassà)

El CREC, gestionat des de l'Oficina Municipal d'Escolarització i subvencionat per l'Àrea de Ciutadania de l'Ajuntament, es va posar en marxa el novembre del 2013. Ha prestat suport educatiu a l'alumnat dels diferents Centres Escolars de Cassà de la Selva.


Durant el curs escolar 2013/2014 en el CREC, s'han dut a terme classes de reforç escolar a 35 alumnes de primària i 11 alumnes del primer curs de l'ESO.
Els alumnes han  estat  derivats pels diferents centres escolars, l'Aldric, Puig d'Arques, La Salle i l'institut de Cassà.
La valoració que alumnes, pares i mestres han fet d'aquest primer any de funcionament del CREC, ha estat molt positiva i, en aquest sentit ens anima i encoratja  a continuar amb el projecte el proper curs escolar.
El nou curs escolar 2014/2015 el començarem amb la Il·lusió del bon resultat obtingut i amb noves propostes de funcionament, que tenen com a objectiu millorar el rendiment escolar de l'alumnat i, dintre de les possibilitats, contribuir al seu desenvolupament personal i formatiu.
Aprofitem l'ocasió per agrair  el suport i la col·laboració que hem rebut de l'equip directiu i dels docents de tots els Centres Educatius del nostre municipi.
Bones vacances i fins el proper curs escolar!