Les zones blaves de Cassà estrenen nova aplicació per a dispositius mòbils

mobil parquimetreswebA través de l’app iParkMe es pot allargar el temps d’estacionament sense haver d’anar al parquímetre

Les zones blaves de Cassà de la Selva han estrenat recentment “iParkMe”, la nova aplicació per a dispositius mòbils. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament tan per a aparells IOS com Android i, permetrà aparcar en zona blava sense haver de passar pel parquímetre i pagant pel temps real d’estacionament estalviant temps i diners als usuaris.

L’aplicació per a mòbils permet estalviar temps a l’usuari que ja no ha de treure tiquet al parquímetre i també diners, ja que es paga pel temps real d’estacionament. A més, ofereix l’opció d’ampliar el temps d’aparcament des de qualsevol lloc amb dos simples clics i sense haver d’anar al parquímetre. Fins i tot, l’usuari rebrà una alarma al mòbil si el temps d’estacionament està a punt de finalitzar i podrà així ampliar-lo fàcilment. En el cas de denúncia, també des de la mateixa aplicació es podrà pagar efectuar el pagament d’anul·lació de denúncia.