S’inicia el Programa de Reincorporació al Treball a Cassà de la Selva

acollidaAquest dimarts ha començat a can Trinxeria de Cassà de la Selva un curs del Programa de Reincorporació al Treball. Organitzat per IDÀRIA SCCL Empresa d’inserció i amb la col·laboració del consistori, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Consorci de les Gavarres i el Consorci de Normalització Lingüística, el programa va destinat a persones nouvingudes, que es troben en situació d’irregularitat sobrevinguda, persones reagrupades, sol·licitants d’asil i persones en condicions d’especial vulnerabilitat.

L’objectiu del Programa de Reincorporació al Treball (PTR) és el de reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones no ocupades i excloses dels sistemes d’educació o formació, mitjançant la combinació d’actuacions formatives teòriques i pràctiques.

El PRT consta de 3 mòduls: el de català i coneixement de l’entorn, el de formació forestal i jardineria i el de manteniment del territori.S'hi han incrit un total de 16 persones.

La formació de català i coneixement de l’entorn va a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística i la formació forestal i les pràctiques les fa IDÀRIA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva i el Consorci de les Gavarres.

 

S’inicia el Programa de Reincorporació al Treball a Cassà de la Selva