L'Ajuntament de Cassà dóna suport a la campanya 'Persones refugiades, persones benvingudes' de la Generalitat de Catalunya

L'Ajuntament de Cassà dóna suport a la campanya de sensibilització sobre els refugiats estrenada el darrer mes d'octubre i que porta el títol de 'Persones refugiades, persones benvingudes'. 

A través d'aquesta campanya es volen visualitzar totes aquestes idees sobre Catalunya.

 

- Som una terra d’acollida. Tenim àmplia experiència en l’acollida de persones immigrants.

- De persones refugiades ja en tenim entre nosaltres, i en tindrem mentre hi hagi conflictes al món.

- L’asil és un dret. Com a país democràtic que forma part de la comunitat internacional i fa seva la defensa dels dret humans, Catalunya vol assumir la seva part de responsabilitat i acollir les persones que són forçades a fugir del seu país.

- En la construcció d’un país plural, hem de defensar els drets humans al propi territori i prevenir les actitud de xenofòbia o intolerància. La tasca, doncs, no pot ser només de les administracions públiques: cal la participació de tota la societat per crear una xarxa solidària i un clima d’acollida que ofereixi a les persones que cerquen refugi a casa nostra una vida digna i un futur d’esperança.

- Catalunya està disposada i preparada per rebre un contingent de persones refugiades.

- No oblidem: nosaltres vam ser refugiats en un moment històric no tan llunyà.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, l'Ajuntament fa difusió de la campanya a través dels seus canals (xarxes socials i Ràdio Cassà) i col·labora amb el Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades per donar suport a tot el necessari quan faci falta.