S'amplia el termini d'inscripcions per a la formació 'Créixer en família' fins el 24 d'octubre

El mes d'octubre comença el programa formatiu gratuït per a pares i mares d'infants de 3 a 6 anys 'Créixer en família', organitzat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés i l'Ajuntament de Cassà de la Selva. L'objectiu general del programa és orientar i acompanyar, reforçant i donant eines en l'exercici d'una parentalitat positiva perquè els pares i mares potenciïn la confiança en les seves pròpies capacitats per dur a terme la tasca educativa. 

 

ELS TEMES DE LES SESSIONS

- 1a i 2a sessió: el tracte. Estimar i educar. La necessitat d'establir relacions de qualitat, sanes i satisfactòries amb els fills i filles sobre la base dels principis de parentalitat positiva. 

- 3a i 4a sessió: reptes quotidians. Conviure en família. El paper de la família com a principal agent educatiu, concebuda com un espai de comunicació, cooperació i relació. 

- 5a sessió: créxier dins i fora de casa. Joc en família, escola i entorn. Concep el joc en família, l'escola i l'entorn com espais educatius i d'aprenentatge cabdals en el desenvolupament personal i social dels infants i adolescents. 

La darrera sessió tractarà sobre un aspecte relacionat amb els tres eixos temàtics i serà escollit segons els interessos de les famílies. 

 

INFORMACIÓ DEL CURS

- Dates de la formació: dimecres 26 d'octubre i dimecres 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre de 18 a 20 h. 

- Lloc de la formació: espai jove l'Escorxador. 

- Termini màxim d'inscripció: dilluns 24 d'octubre. Cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar a la tècnica de Ciutadania al 972 46 00 11 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).