El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran de Cassà de la Selva

2024 04 25 aprovacio Consell Gent GranAvui el ple ha aprovat el Reglament de funcionament del Consell de la Gent Gran que té  l’objectiu de facilitar informació i recollir les inquietuds i propostes de les persones considerades grans o sèniors, de la població de Cassà de la Selva.

Amb aquest reglament es regula l’òrgan que ha de promoure la participació de la Gent Gran en la gestió i planificació de millores pel municipi a més de participar en els consells de la Gent Gran de la comarca, i els òrgans de representació equivalents a Catalunya.

El passat divendres 12 d’abril es va celebrar una assemblea on es va explicar el procés de creació del Consell i on es va fer una crida a participar en aquest consell, amb l’objectiu de treballar i visibilitzar  les necessitats d’aquest col·lectiu que representa el 25% de la població de Cassà.

Les persones interessades a formar part del Plenari del Consell de la Gent Gran es podran adreçar a l’oficina virtual de l’Ajuntament i també presencialment a l’àrea d’atenció a la ciutadania de Can Nadal (Rambla Onze de Setembre).  El termini de presentació de candidatures serà de l’1 al 10 de juny, inclosos.

El reglament es podrà consultar a partir del 29 d’abril a la web de l’Ajuntament i qui ho necessiti podrà demanar una còpia tant a l’àrea de Ciutadania com al Casal del Jubilat.

Aprovació definitiva del reglament del servei de recollida i transport de residus

El ple també ha aprovat la regulació definitiva de l’establiment del servei públic municipal de recollida i transport de residus urbans i del seu reglament . És un pas més, i tràmit necessari per a la implantació del servei, aquest document que ja s’havia aprovat al ple del passat mes de gener, s’ha aprovat definitivament després d’haver superat el temps d’exposició  pública.

En el document es detallen les prestacions, les obligacions de les parts i les característiques de la recollida de residus. A més el reglament especifica les sancions per l'incompliment de les obligacions i les multes que es podrien aplicar als usuaris per les infraccions de l'ordenança. Podeu trobar el reglament a la Seu Electrònica, aquí.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H