El ple aprova l’increment de personal adscrit al servei de neteja viària de Cassà

2024 02 29 ple municipal Cassà de la SelvaEl ple de febrer que s’ha celebrat avui ha aprovat la contractació de personal per a dur a terme el servei de neteja viària del municipi. Amb aquesta contractació, l’Ajuntament assumirà la gestió directa del servei de neteja viària que fins ara estava contractat amb l’empresa SELSA, que també gestiona el servei de recollida d’escombraries.

Aquest canvi implica l’augment de personal dedicat a les tasques de neteja viària, que actualment comptava amb cinc persones i passarà a ser de vuit persones. Aquest nou personal formarà part de la plantilla de l’ajuntament, i en els propers mesos es faran els respectius processos de selecció de personal. Es preveu que el nou servei amb l’increment de recursos aprovat entri en funcionament de forma paral·lela amb el sistema de recollida del porta a porta el tercer trimestre de 2024.

L’Alcalde de Cassà, Pau Presas, comenta que “la neteja viària és una prioritat per a l’ajuntament de Cassà i per això augmentem els recursos i el personal destinats a la neteja viària”

Planificació de desenvolupament industrial a la zona del Trust II

Aquest ple també ha aprovat la suspensió de llicències urbanístiques d'edificació, reforma, rehabilitació, d'ús, de canvi d’ús i instal·lacions d'activitats i d'altres autoritzacions municipals a la zona del Trust II (Mas Ros) que es coneix tècnicament amb com Ca l’Adrià.

Aquesta suspensió de llicència és el pas inicial per executar el desenvolupament del sol industrial ja previst pel POUM de Cassà de la Selva en aquest sector.

Sobre aquesta iniciativa, l’alcalde, Pau Presas valora el potencial de desenvolupament industrial per al municipiAixò suposa una molt bona notícia pel nostre poble que podria permetre atraure noves activitats econòmiques i més llocs de treball, a més que amb el desenvolupament urbanístic del sector els promotors hauran de realitzar una sèrie de compensacions que poden suposar millores pel poble quan es faci efectiu.”

Nous premis de treballs de recerca per als alumnes de Batxillerat

El consistori també ha aprovat les bases per als nous premis  als millors treballs de recerca de segon de Batxillerat. Aquests premis que es concediran a un màxim de dos alumnes, compten amb una dotació de 500 € per premi i volen distingir els millors treballs que tractin de temes relacionats amb el municipi, l’entorn o la població de Cassà de la Selva.

Amb aquesta iniciativa, les àrees d’Educació i Innovació volen fomentar la recerca i la investigació de temes propis del municipi a més de fomentar la divulgació del coneixement sobre la població, la vida social, la història, l’entorn i el patrimoni local.

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H