S'instal·len els aïllaments a les noves sales de Can Trinxeria

2022 10 11 Can TrinxeriaEl passat mes de gener,  l'empresa Kingspan Insulation S.A.U. a Cassà, va signar un acord de col·laboració per fer una donació de materials d'aïllament, que milloraran les característiques tècniques que hi havia en la reforma de l’edifici de Can Trinxeria.

Aquesta donació s'engloba dins el projecte Planet Passionate Communities  on l'empresa fa col·laboracions per a reformar espais de serveis. En el cas de Can Trinxeria, s'ha fet una donació d'un material aïllant de la gama Kooltherm que s'està instal·lant a les parets i el sostre de la segona planta, on s'estan reformant les sales on hi havia les "golfes de Can Trinxeria" i altres sales que no estaven obertes al públic i que després de la reforma seran sales de formació, d'exposicions i d'usos varis.

Aquesta donació, que té un valor de 15.168 €, que inclou el material d'aïllament. Kingspan Insulation és una empresa multinacional que té seu a Cassà de la Selva on ofereix una gamma de productes d'aïllament per a la construcció.

2022 10 11 Can Trinxeria12022 10 11 Can Trinxeria2