Celebració del Ple municipal extraordinari i telemàtic del 10 de setembre a les 19  h

Ple Municipal 2L'inici de diverses actuacions municipals en diferents àmbits obliga a celebrar aquest Ple extraordinari a principis de mes de setembre. Es doten econòmicament diferents partides per a diverses inversions, complementar partides i concretar les ajudes a persones i empreses afectades per la pandèmia de la COVID-19. També tindran una viabilitat financera les obres d'ampliació de la Residència Sant Josep.


L'acte serà retransmès per la ràdio local, Ràdio Cassà i per la plataforma de youtube.com.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:


1.- Aprovació inicial de la modificació de crèdit 3CE 3/2021
Es destinen més de 517.000 € amb les aportacions provinents de la dissolució i liquidació de l'Organisme Autònom Residència Sant Josep. Aquest ens era l'antic òrgan gestor de la Residència per la gent gran de Sant Josep i actualment es troba dissolt definitivament, a través del ple extraordinari i urgent del 31 d'agost, després d'haver assumit aquesta gestió l'empresa pública SUMAR.
Entre els punts finançats destaquem l'afectació dels 412.000€ provinents de l'herència de la Sra. Anna Torras. També es destinen 80.000€ per cobrir les ajudes a treballadors de Cassà de la Selva afectades per la Covid-19, aprovada per l'Ajuntament recentment.


2.- Aprovació inicial de la modificació de crèdit 3SC 10/2021
S'inclouen en aquest punt les dotacions financeres per a diversos projectes aprovats en ple ordinari anteriorment. Entre ells destaquen l'adequació de Can Parera, l'espai municipal de la Pineda Fosca i el bar del Camp de Futbol que sumen quasi 233 mil euros. També destaquen el finançament de les subvencions destinades a la reactivació d'activitats econòmiques no essencials de Cassà de la Selva afectades per la Covid-19 i al suport i ajuda al comerç i establiments de restauració i serveis afectats per la Covid-19 a través de la campanya de vals de compra "Compra a Cassà!".
Les ajudes relacionades amb la COVID representen un total de 110.000 € per aquest 2021. La resta de despeses suposen diverses inversions en material i espais municipals fins a completar un total de més de 622.000 € provinents com en el punt anterior de la liquidació de l'Organisme Autònom Residència Sant Josep.