Millora de l’enllumenat del carrer Marina

Enllumenat crta MarinaAquest dilluns començaran les obres per substituir l’actual enllumenat del carrer Marina per llumeneres de LEDS. Es preveu que aquests treballs durin unes 6 setmanes i es faran en dues fases. La primera des de la rotonda de la Rambla, fins al carrer Puigcugul, i la segona fase que arribarà al carrer Provincial.

 

Actualment hi ha 49 punts de llums amb dues bombetes de 70 W cada una que estan repartits en els dos costats del carrer.

El nou enllumenat constarà de 25 columnes troncocòniques de 9 metres amb un llum LED de 80 W, que es posaran a un sol costat del carrer. Això permetrà un estalvi energètic d’entre un 60 i un 70 % respecte a l’actual.

Aquestes obres no està previst que tinguin afectacions sobre el trànsit, però sí a la zona d’aparcaments, mentre durin els treballs.

Amb aquestes obres, quedarà tot el carrer principal que travessa el municipi il·luminat amb llums LED a un sol costat del carrer.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Prodaisa i el subministrament de llums a càrrec de Novatilu a través de l’ACM. El cost d’aquestes obres serà de 34.641,88 €