Ràdio Cassà iniciarà la propera temporada el 7 de setembre

Ràdio CassàRàdio Cassà iniciarà la programació de la temporada 2020-21 el dilluns 7 de setembre, tot i que els dies 5 i 6 de setembre ja s’emetran bona part dels espais del cap de setmana. La línia programàtica que s’enceta és de continuïtat, mantenint bona part dels programes emesos durant les darreres temporades.


Espais emblemàtics i modificacions horàries

 


Seguirà en antena “Cassà al dia” (dilluns a diumenge 13h), el magazín d’actualitat de referència basat en reflectir la vida social, política, cultural i associativa de Cassà de la Selva, que amplia la seva durada (de dilluns a divendres) amb microespais realitzats per diversos col·laboradors des dels seus domicilis, a partir de l’experiència adquirida durant els mesos de confinament. “Cassà al dia” integrarà “L’alcalde respon” el dimecres més proper al dia 15 de cada mes.

La graella també manté espais emblemàtics com “La Cuina de Cassà”, “Cap de suro” (inici a l’octubre) o la “Tertúlia de músics”, que modifiquen l’horari: s’emetran els dissabtes a les 14 h amb remissió els diumenges a les 9 h i s’alternaran amb “Ara va de clàssics” i “Un dia a l’òpera” (novetat). Al cap de setmana també segueixen “Audició de sardanes”, “Pista de ball”, “Sons a cau d’orella”, “Fes ta festa”, “Església viva” i la “Missa radiada” des de l’església Sant Martí de Cassà.
Altres programes de temàtica especialitzada que també s’emetran de dilluns a divendres a les 3 de la tarda: “Mossega la poma” (novetat) dilluns, “Torna-la a tocar Sam” dimarts, “El club del country” dimecres, i “Cocodril Club” dijous i divendres.


Espais de servei una formula d'èxit

La base musical de suport seguirà la línia que caracteritza l’emissora: les 1.000 cançons més conegudes de les darreres dècades amb la inclusió dels èxits del moment. Una combinació d’estils i èpoques que varia en funció del target de cada franja horària. La programació musical intercala blocs d’informació i de servei d’àmbit local, comarcal i general.

La ràdio municipal de Cassà de la Selva emet al 103,1FM i a www.radiocassa.cat