Homenatge de Cassà als difunts durant el confinament

Parc SurolíAquest dissabte,  des de l'Ajuntament de Cassà, hem organitzat un petit acte d'homenatge als ciutadans, veïns i amics que ens van deixar durant l'estat d'alarma, i que, per motius evidents, no van tenir el comiat merescut.

 

Aquest acte, volem que sigui un comiat públic, dedicat especialment als familiars, en el qual també pugui assistir tothom que ho desitgi.

La cerimònia tindrà lloc dissabte dia 25 de juliol, a les 20 h, en el parc del Surolí de Cassà.

L'acte, a més dels familiars i amics, comptarà amb la presència de la Jove Orquestra de Cassà i de Marxants de Paraules, que ens acompanyaran durant l'acte amb la seva música i les seves paraules. També hi tindrem la presència dels cossos de seguretat i dels representats del CAP Cassà i de l'ABS.

Volem que sigui una cerimònia senzilla, per acomiadar aquests éssers tan estimats, però no volem que sigui oblidada. Per aquest motiu posarem una placa commemorativa a l'entrada del cementiri municipal, que podrem visitar un cop acabada la cerimònia.

A causa de les circumstàncies actuals, l’aforament al parc estarà limitat i serà obligatori l’ús de la mascareta de protecció durant tota la cerimònia.