Nou cas positiu de COVID-19 a un casal de Cassà de la Selva

Nou cas de positiu de COVID 19 a un casal de CassàAquest migdia s’ha confirmat  a l’Ajuntament de Cassà de la Selva, un nou cas positiu de COVID-19 a un dels casalets esportius del municipi. Concretament un participant, de 6 anys d’edat, en el casal esportiu de patinatge que organitza el Foment Deportiu Cassanenc.

 A partir d’aquesta informació rebuda pel director de l’Àrea Bàsica de Salut, s’ha convocat aquesta mateixa tarda de diumenge una reunió urgent del gabinet de crisi, on han participat a més dels  regidors de l’equip de govern, membres del cos de policia local i representants del Foment Deportiu Cassanenc i de la UD Cassà.

En aquesta reunió s’ha informat de la situació als presents i les mesures que han de prendre per part de les dues entitats a partir d’aquest fet.

Des del Foment Deportiu Cassanenc, han informat de la situació actual a les famílies i de les mesures que cal adoptar a partir d'ara. Els participants del casal de patinatge que han estat en contacte amb el cas positiu, quedaran aïllats durant 14 dies a casa seva, com a mesura de prevenció. Des de l’entitat, malgrat que se segueixen totes les mesures de seguretat i protocols establerts des de Salut es reforçaran les mesures de prevenció que s’estan aplicant actualment.

Pel que fa a la UD Cassà, farà un control i seguiment estricte d’un dels grups on hi participava un germà del cas positiu, per tal de controlar si presenten alguna simptomatologia en els propers 10 dies.

D’aquesta manera s’ha pogut evitar el tancament de la resta de casalets esportius de l’entitat,  ja que es compleixen de manera rigorosa tots els protocols de seguretat, els grups reduïts i les mesures sanitàries.

Pel que fa al participant que ha donat positiu quedarà aïllat a casa seva juntament amb la seva família, ja que és menor, per un període de 14 dies més 10 dies després que se li hagi donat l’alta.

L’ajuntament de Cassà s’ha posat en contacte amb la família per interessar-se per la salut de l’esportista i amb els alcaldes de Campllong, Caldes de Malavella, Llagostera i Maçanet per informar-los de que hi ha persones d’aquestes poblacions que han tingut relació directe amb el cas.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H