• Cassà de la Selva

  Cassà de la Selva

Amb motiu de l’entrada a la Fase 1, l’Ajuntament informarà de totes les novetats que afectin als serveis municipals, oficines d'atenció ciutadana i clubs esportius que tornin a la normalitat. 

 

 

 

26-05-2020

 • L'Ajuntament de Cassà reprèn l'atenció presencial del servei Espai Feina. A partir del 2 de juny, es reprèn el servei presencial ESPAI FEINA, els dimarts i dijous, de 9 a 14 h, a Can Trinxeria (plaça de la Coma, 16).  Per a poder accedir a aquest servei presencial cal sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 647441570. 
  Serà obligatori l’ús de mascareta per a totes les persones que accedeixin a l’edifici de Can Trinxeria i s’hauran de desinfectar les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobaran a l’entrada
  També ofereix suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant:. Les empreses interessades poden contactar mitjançant el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

25-05-2020

 • Aquest dimecres és reprèn el mercat de la roba a Cassà de la Selva. Des de la Policia Local s’ha preparat un decàleg amb les normatives que són d’obligat compliment per a tots els paradistes. 
 • Es crearà un perímetre de 2 metres entre parades. 
 • Els paradistes han de anar equipats amb mascaretes i guants i han de servir els productes als clients per evitar la manipulació dels mateixos. 
 • Cada venedor ha d'atendre exclusivament a un client. 
 • S'ha d'afaborir el pagament mitjançant targeta o altres sistemes telemàtics. 
 • En cas de parades de producte tèxtil que tingui provadors, aquests només es poden fer servir per una sola personal i un cop utilitzats cal netejar-los i desinfectar-los.
 • L’àmbit del mercat estarà regulat en tot moment per controlar l’aforament i així garantir les mesures normatives i de seguretat que venen marcades per les autoritats sanitàries.
 • El mercat, com sempre, se celebrarà al passeig Vilaret el dimecres al matí. 
 • Des de les 00 fins a les 15 h del dimecres, estarà prohibit aparcar al passeig Vilaret. 

 

20-05-2020

 • S'aconsella circular per la dreta a tots els carrers i camins veïnals. Per tal de evitar el creuament de les persones en els carrers i les zones més freqüentades a l’hora de fer esport, passejar o anar a comprar, la Policia Local està senyalitzant diferents zones del municipi perquè els vianants circulin per la dreta. De moment s'ha senyalitzat la Rambla Onze de Setembre, i els carrers Barraquetes, Marina, Baixada de la Coma, Bonavista i Catalunya, i també es senyalitzaran els ponts del Remei i de davant de l’Aldric per circular per la dreta a l’hora de caminar o fer esport pels camins veïnals.

 • A partir del dilluns 25 de maig la Biblioteca Municipal obrirà i realitzarà atenció al públic només pel servei de préstec i per fer devolucions de documents prestats. També s’obrirà la bústia de retorns.
  No es farà préstec interbibliotecari, ni es podrà tenir accés directe a la col·lecció documental i a les sales.
  Cal reservar prèviament els préstecs a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972462820.
  Horari:  dimecres i dijous de 9 a 13.30 h i dilluns, dimarts i divendres de 16 a 19.30 h.

19-05-2020