Modificació del calendari de tributs i comunicat de Xaloc

Cassà de la Selva, igual que la resta de municipis que tenen delegada la recaptació a Xaloc, estan suspenent els terminis de pagament de tributs, tant de temps com duri l’estat d’alarma. Així doncs, el període de pagament en voluntària fins a dia d'avui (16 d'abril)  s'han endarrerit 45 dies. També han quedat suspesos els terminis de recaptació en executiva, així com els interessos que poguessin generar-se.

 

En aquest enllaç es pot trobar el calendari amb les dates actualitzades per part de Xaloc. 

Cal destacar que Cassà de la Selva té fraccionats els pagaments de diferents tributs municipals des de fa anys, per aquest motiu no ha calgut aplicar aquesta mesura. 

Com ja es va informar anteriorment, els serveis que no s'han ofert durant aquests dies a causa de l'estat d'alarma, no s'ha passat cap rebut i en el cas dels serveis cobrats a principis de març, es retornarà la part proporcional amb el proper rebut. Aquests serveis són de la piscina, Llar d’infants, cursos Sala Galà i servei de dia de la Residència Geriàtrica. 

La taxa d’ocupació de la via pública per taules i cadires també es revisarà per descomptar  tot el temps que no s'ha pogut utilitzar.

Nota de Xaloc sobre els tríptics de pagament i els avisos de domiciliació dels tributs

S’informa als contribuents que ara estan rebent les cartes dels tríptics de pagament i els avisos de domiciliació dels tributs aprovats el mes de març dels ajuntaments que tenen delegada la gestió i recaptació a XALOC, que aquests van ser lliurats a l'operador postal a finals del mes de febrer i principis de març, abans de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Lamentem el retard en el repartiment d’aquestes cartes, però entenem que possiblement ha estat causat per la situació de paralització de l’activitat. La data indicada en aquests tríptics i avisos s’ha vist modificada amb motiu de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del COVID-19. Per aquest motiu, es prega que, per tal de conèixer la data exacta de la càrrega al banc dels rebuts domiciliats i del final del període de voluntària, accedeixin al següent enllaç.

AVÍS

En el calendari, les dates marcades en color groc són la data de final de voluntària ampliat per la suspensió de terminis decretada per l'estat d'alarma. Aquesta data s'actualitzarà en cas el govern de l'estat prorrogui aquesta situació excepcional.

El rebut que s'ha enviat al domicili dels contribuents NOMÉS es pot utilitzar si es vol fer el pagament fins el darrer dia del calendari fiscal aprovat inicialment. Per pagar en el període ampliat cal sol·licitar un nou document de pagament al CAU via telefònica (972 900 251) o enviant un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Lamentem les molèsties ocasionades.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H