Respirem cultura

De nou com ja és costum, en aquests darrers temps,  l’Àrea de Cultura us aplega un seguit de recursos i propostes per passar el cap de setmana. 

Podem afirmar que la cultura de quarentena  és un imprescindible. Valorem-la i seguim-la!

Entrevista Xavier Muñoz  Puigròs autor d’Alice’s que va venir a fer el seu Vermut de Lletres a Cassà el  novembre del 2018. 

Menú #noetdesballis per als propers dies amb Baro d'Evel & Aracaladanza organitzat pel  Mercat de les flors i Casa de la dansa  

6ena mostra de cinema Africà. El festival de Sant Josep (Ibiza) ens ofereix un cicle de cinema africà aquesta edició online i gratuïta. 

Museum Quiz del Museu d’Art de Girona! Cada setmana del mes de maig, el Museu d’Art de Girona us posa prova sobre els vostres coneixements del museu. Accepteu el repte!? Hi podeu participar des de l’ordinador, el mòbil o la tablet. Haureu de respondre un seguit de preguntes de tipologia diversa en un temps determinat. Hi trobareu la versió adults i la versió pels més menuts. 

El segell BCore, un clàssic de l'underground barceloní, ha decidit compartir en obert tot el seu catàleg (que es diu aviat, son 30 anys de discos!). Hi trobareu des de les últimes novetats de Sandré, Llacuna i Madee, a incunables de Corn Flakes, Aina i Fromheadtotoe, passant per discos d'Anímic, Cala Vento, Joan Colomo, Power Burkas, The New Raemon, Los Retrovisores... No hi haurà prou dies de confinament perquè us els acabeu!

OCM L'Orquestra Simfònica Camera Musicae se suma també a les iniciatives destinades a oferir concerts a les persones confinades a casa. És per això que han preparat una programació de nou concerts, amb els seus millors moments, "perquè la música clàssica es coli a casa de tothom". Seguiu les estrenes al seu canal de YouTube

Art en temps de confinament. Voleu conèixer la història que hi ha al darrera de les cadires de Van Gogh i Gauguin? El centre cultural La Mercè de Girona a més, ens proposa un taller artístic a l’entorn de la temàtica.