Reunió dels ajuntaments i el President del Comitè Executiu de l’ATM per demanar un bus directe amb l’Hospital Santa Caterina

Aquesta setmana s’han reunit els alcaldes de Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart, Sant Feliu de Guíxols, l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro i una regidora de Sant Feliu de Guíxols, amb el president del Comitè Executiu de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM), sr. Pere Saló.

 

A la reunió també hi  va participar l’equip tècnic de l’ATM, que s’ha compromès a estudiar possibles solucions a la demanda.

La reunió va servir per exposar les dificultats que tenen els usuaris a l’hora d’arribar fins a l’hospital Santa Caterina i demanar una línia de BUS directe des de Sant Feliu fins al centre hospitalari.  

REcordem que els sis ajuntaments  es van reunir fa unes setmanes i van acordar de demanar formalment al Consorci del Transport públic de l'Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) que canvies alguns traçats de les línies de transport regular que ara funcionen. La proposta dels ajuntaments es que facin una parada a l'hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

Els ajuntaments hem valorat  positivament aquesta reunió,  esperant que es pugui avançar en alguna mesura concreta que millori la connexió  de la línia regular d’autobús que uneix Sant Feliu de Guíxols amb Girona,  per arribar a l’Hospital Santa Caterina.