Signatura del conveni amb els municipis veïns per a la utilització de la Piscina Coberta de Cassà

Els màxims responsables polítics de Caldes de Malavella, Sant Andreu Salou, Riudellots de la Selva, Fornells de la Selva, Quart, Llambilles, Campllong, Llagostera i Cruïlles han firmat aquest migdia un conveni d’utilització de la Piscina Coberta Municipal de Cassà de la Selva.

 

El document recull que tots els veïns d’aquestes poblacions podran gaudir de les instal·lacions de la piscina coberta i el gimnàs amb les mateixes condicions i tarifes que els veïns de Cassà de la Selva. A canvi, els cassanencs podran assistir a les activitats culturals organitzades pels pobles adherits al conveni amb les mateixes condicions que la gent del poble organitzador.

L’objectiu d’aquest conveni és ampliar el nombre d’usuaris de la Piscina Coberta Municipal de Cassà. Tot i que actualment ja hi ha més de 800 usuaris que utilitzen aquest equipament, l’alcalde, Enric Bagué, considera que la xifra òptima d’usuaris ronda els 900 i és per això que es preveu que amb aquest conveni s’assoleixi la quantitat.

A l’octubre de l’any passat el consistori cassanenc va aprovar la gestió directa de la Piscina Coberta Municipal, assumint l’administració de l’equipament i el sou dels treballadors. Aquesta decisió es va prendre després de reconèixer que l’adjudicació a empreses externes havia generat problemes econòmics. Després de gairebé mig any del canvi de gestió, els membres que conformen el Ple Municipal ja han expressat la seva satisfacció per la reducció del dèficit de l’equipament públic. Tot i apel·lar a la prudència, Bagué ha destacat que el canvi de coordinació està generant “els fruits esperats”.