Actes per commemorar l'1 d'octubre de 2017 a Cassà

2018 10 01El diumenge, 30 de setembre, l'ANC Cassà, en col·laboració amb l'Ajuntament, organitza un acte per commemorar l'1 d'octubre de 2017 amb la inauguració del denominat parc de l'U d'Octubre ubicat a l'esplanada de fires, davant de l'escola Aldric (carrer Xavier Carbó). L'acte començarà a les 18 h al parc de l'U d'Octubre. Hi haurà l'actuació de l'Esbart Dansaire i la Jove Orquestra, lectura de poemes, parlaments, descoberta del monòlit en record a l'1 d'octubre de 2017 i un sopar groc. 

ALTRES ACTES PER COMMEMORAR L'U D'OCTUBRE A CASSÀ

A banda de l'acte del diumenge 30 de setembre, l'ANC Cassà també organitza una exposició fotogràfica sobre l'1 d'octubre de 2017 que es podrà veure a la sala d'exposicions La Coma de l'1 al 7 d'octubre. La inauguració serà el dilluns, 1 d'octubre, a les 20 h.

Abans de la inauguració de l'exposició fotogràfica es farà la descoberta d'una placa penjada a l'antic Ajuntament (plaça de la Coma, 1) que recordarà els fets viscuts a la plaça de la Coma l'1 d'octubre de 2017.

L'ANC Cassà organitza cada dilluns a les 19.30 h a la plaça de la Coma una concentració per reclamar la llibertat de les preses i presos polítics i el retorn de les persones exiliades.