Ràdio Cassà estrena programació amb una edició diària del ‘Cassà al Dia’

2017-9 radiocassaRàdio Cassà va començar ahir la programació 2017-2018 amb novetats. El principal canvi és que el programa informatiu més antic de l’emissora, ‘Cassà al dia’, ha deixat d’emetre’s únicament el cap de setmana per fer-se diàriament a les 13 h amb un espai de 30 minuts i amb la participació de col·laboradors relacionats amb diferents àmbits de la societat cassanenca.

 

UN 'CASSÀ AL DIA' AMB MÉS SECCIONS

El programa ‘Cassà al dia’, que segueix presentant-lo el periodista Mateu Ciurana, continua integrant les entrevistes habituals que fins ara es feien el cap de setmana a responsables polítics i a persones vinculades amb l’actualitat cassanenca, però afegeix també altres continguts que fins ara es feien al magazine ‘Fets i Gent’ cada dijous de 12 a 13 h. Aquesta franja informativa diària del ‘Cassà al dia’ també integra el programa ‘Hora del pati’ en el que els escolars de Cassà reflexionen en antena sobre els temes que més els interessen, i ‘Ciutadans del món’ en el que cassanencs provinents de diferents regions expliquen la seva cultura i el procés d’arribar al nostre municipi. Tots aquests espais que fins ara eren programes separats passaran a ser seccions diferenciades del nou ‘Cassà al dia’.

 

LA PROGRAMACIÓ ES MANTÉ

La programació d’aquest any manté la resta d’espais com ‘Hola alcalde’ en el que el batlle cassanenc respon mensualment a les queixes, peticions i suggeriments formulats pels ciutadans; ‘Tertúlia de músics’; el programa d’humor ‘Això és la rehòstia’; el programa sobre ‘La cuina de Cassà’; ‘Cap de suro’, l’espai en el que es reflexiona sobre el matrimoni entre el tap de suro i el vi; el programa ‘Sardanes a Ràdio Cassà’; i el programa sobre música de les orquestres de ball catalanes, ‘Pista de ball’.

 

UNA RÀDIO ADAPTADA A LES NECESSITATS DELS NOUS CONSUMIDORS

La regidora de Comunicació, Txell Rabionet, considera que “els canvis de la programació, units a la voluntat de potenciar la part 2.0 de la ràdio, responen a les necessitats dels nous consumidors de ràdio i fan que l’emissora local sigui més viva amb continguts cada dia renovats i fets per col·laboradors molt diversos”. Rabionet agraeix la participació de la quinzena de col·laboradors que fan possible bona part dels continguts de l’emissora local de forma totalment desinteressada.

 

REFORMA DELS EQUIPAMENTS DE RÀDIO CASSÀ

Aquesta temporada radiofònica arrenca amb una reforma dels equipaments de l’emissora local cassanenca. L’estudi principal s’ha reformat de forma integral i per tant s’ha renovat tot el mobiliari, les instal·lacions elèctriques i la taula de so. Per altra banda, l’estudi 2 s’ha renovat parcialment.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H