Comencen les activitats d’estiu de Cassà de la Selva

Estiu a CassàAquesta setmana comencen les activitat programades a Cassà de la Selva per aquest estiu. A causa de les mesures de seguretat que s’han d’adoptar en els actes, aquest any s’han fet alguns canvis en el cinema a la fresca i el Solfejant.

 

CONTES

A l'estiu tota cuca viu i la Biblioteca surt a l'aire lliure per oferir unes sessions de contes ben divertides per a tots els públics. Les sessions seran a les 18h de la tarda al pati de Can Trinxeria. Activitats gratuïtes amb aforament limitat i inscripció prèvia a la Biblioteca.(Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972462820).

Dilluns 6: La lluna, la terra i el sol, a càrrec d’Alquímia Musical. Hora del conte per a nens i nenes de 3 a 9 anys.

Descripció: Versió musical del conte La Lluna, la Terra i el Sol, de Jaume Escala i Carme Solé Vendrell. La Lluna, sempre contenta, juga pel cel amb els seus amics els estels. La Terra la mira des de lluny i està molt trista perquè se sent sola enmig d'un cel tan gran. Quan la Lluna s'assabenta del que li passa a la Terra, vol ajudar-la i se li acut de cridar el Sol perquè els doni un cop de mà per trobar una solució.

Dilluns 13: Del sol a la lluna, a càrrec de Carmina Rabassedas. Biblionadons (0 – 3 anys). 

Descripció: Del sol a la lluna és una sessió on gaudirem de l'emoció i la màgia de la veu. Explicarem un conte i sobretot cantarem les cançonetes que coneixem tots des que érem infants. Tant les més conegudes com les que amb el temps han quedat dins un calaix. Sentir cantar la mare, el pare, l'àvia o l'avi, crea un lligam emocional molt intens i important per a l'infant. A "La calaixera d'en Peret" hi ha molts contes i cançons. Podríem estar hores i hores remenant els seus calaixos i encara trobaríem alguna història per explicar.

Dilluns 20: Contes populars catalans, a càrrec de Joan Boher. Hora del conte per a nens i nens de 3 a 9 anys.

Recull d´alguns dels contes populars catalans més coneguts: En Patufet, La Rateta, El cargol i l´herba de poniol... els contes que explicaven els avis dels avis dels nostres avis, contes d'ara i de sempre.

Dilluns 27: Contes de dracs, a càrrec de La Minúscula. Hora del conte per a nens de 3 a 9 anys

Descripció: Hi ha dracs de tota mena: bons, fantàstics, verds, ploraners, porucs, llaminers, espantosos... Us farem descobrir aquests animals fantàstics, màgics i meravellosos a través de contes i llegendes d'avui i sempre. És que hi ha tants dracs com barrets!

 

CINEMA GRATUÏT A LA FRESCA

Aquest dimecres el Cineclub Vuitimig arrenca amb la temporada d’estiu com ja és habituals els darrers anys. Aquest any es repetiran tres sessions de cinema en català a Can Trinxeria. Aquestes pel·lícules tindran la col·laboració del Cinema Gaudí, que es van interrompre a causa de la pandèmia. Enguany, aquestes sessions tindran l’aforament limitat.

A partir del 22 de juliol, les sessions de cinema es projectaran al parc de l’Estació.

Dimecres 1 juliol – pati de Can Trinxeria -  22 h-cicle Gaudí La Innocència

Dimecres 8 juliol– pati de Can Trinxeria - 22 h-cicle Gaudí  Barcelona nit d’Estiu

Dimecres 15 juliol- pati de Can Trinxeria – 22 h-cicle Gaudí Un Monstre ve a veure’m

Dimecres 22 juliol- parc de l’Estació – 22 h - Abominable

Dimecres 29 juliol- parc de l’Estació - 22 h -  Puñales por la espalda

Dimecres 5 agost- parc de l’Estació - 22h - Rocketman

CURS DE IOGA

A partir del dimarts dia 7, i durant tot el mes de juliol començaran les sessions de ioga.  

L'activitat es durà a terme al patí de gespa de Can Nadal,  de 19.30 a 21 h i estarà dirigida per la professional Marta Cla. Per fer aquest curs s'ha de tenir més de 16 anys, i no cal experiència prèvia. Les inscripcions s’han de fer en el web de Sala Galà.

SOLFEJANT

El dijous 16 de juliol comença el Solfejant, cicle de música a la fresca per excel·lència de Cassà que s’organitza des de fa 17 anys en el espectacular pati de Can Trinxeria.

Les entrades i la informació de cada concert està disponible al web de Solfejant . Els concerts seran els dijous  a les 22.30 h.  Preu de l’entrada 8 €. També hi ha disponible un abonament per tots els concerts al preu de 35 euros.

El cicle Solfejant està integrat per diversos grups musicals, alguns de renom internacional.

Aquesta 17ena edició del Solfejant serà un bonic viatge sonor amb diferents parades:

  • L’obertura del cicle, anirà de la mà de Rita Payés & Juan Fort Quartet, dos dels músics més actius de l’escena jazzística barcelonina, que ens acostaran al món del jazz de la mà d’una formació creada expressament per l’ocasió.
  • La següent cita serà amb Raquel Lúa, cantautora que emergeix per regalar-nos les seva veu melismàtica amb aires de flamenc.
  • L’últim dijous de juliol serà el torn de Paula Grande que, acompanyada de Vic Moliner, ens presentarà el seu treball que surt cap a l’exterior com una mirada a l’ànima.
  • Per encetar l’agost, comptarem amb la presència de Les Fourchettes, un quartet vocal que ens brinda un homenatge als grups vocals femenins dels anys 50 i 60.
  • Per cloure el festival, Meritxell Neddermann passarà per Cassà per compartir-nos el seu darrer treball, Backyard of the Castle.

NITS DE LA COMA

Enguany encara podrem gaudir de dos sessions més de Les Nits de la Coma. 

Tanquem aquesta edició amb dos espectacles d’allò més còmics. Riure del bo, del sonor, del que cura al pati de Can Trinxeria a les 22 h

Les entrades estan a la venda per 3 euros al Centre Cultural Sala Galà i tres hores abans a taquilla.

Divendres 3 de juliol – pati de Can Trinxeria - Cris-is – HOME (Work in progress)

Divendres 10 de juliol – pati de Can Trinxeria – Merche Ochoa -  Un Clàssic sempre és elegant (Work in progress)

 

BALCONS SONATS

Des del balcó de Can Trinxeria, els dj’s  Dj Degree i Dj Raver ens punxaran per tots els que vulgueu gaudir d'un vespre musical. Des de les terrasses de la Coma gaudeix del fil musical que ens prepararan els dj’s que ens han animat durant el confinament.

Divendres 17: Música POP ROCK

Divendres 24: Música ANYS 80

Divendres 31: Música COMERCIAL-ELECTRÒNICA

 

 

 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H