El Solfejant de Cassà es podrà viure en directe aquest estiu
Aquest any ens fa especial il·lusió poder escriure aquesta noticia després de mesos de confinament i d’estat d’alarma. Aquesta edició del Solfejant, serà diferent, però se celebrarà perquè Cassà és terra de músics, i no volem (o potser en realitat no sabem) viure sense música.
És un privilegi tenir un cicle com aquest, on hi hem escoltat artistes molt influents a l’escena catalana molt abans que el gran públic les conegués. I, com totes, aquesta edició no serà diferent. Prepareu-vos. Ens hem proposat convertir les limitacions del moment en privilegis: gaudirem d’un espai més ampli per a cadascun de nosaltres, interpretacions més íntimes i un moment per fer quelcom que fa molt de temps que no podem fer: gaudir de la música en directe, amb tranquil·litat i comoditat, en un espai únic.
Aquesta 17ena edició del Solfejant serà un bonic viatge sonor amb diferents parades:
L’obertura del cicle, anirà de la mà de Rita Payés & Joan Fort Quartet, dos dels músics més actius de l’escena jazzística barcelonina, que ens acostaran al món del jazz de la mà d’una formació creada expressament per l’ocasió.
La següent cita serà amb Raquel Lúa, cantautora que emergeix per regalar-nos les seva veu melismàtica amb aires de flamenc.
L’últim dijous de juliol serà el torn de Paula Grande que, acompanyada de Vic Moliner, ens presentarà el seu treball que surt cap a l’exterior com una mirada a l’ànima.
Per encetar l’agost, comptarem amb la presència de Les Fourchettes, un quartet vocal que ens brinda un homenatge als grups vocals femenins dels anys 50 i 60.
Per cloure el festival, Meritxell Neddermann passarà per Cassà per compartir-nos el seu darrer treball, Backyard of the Castle.
Com a conseqüència de la normativa de prevenció i seguretat per la situació de Covid-19, les entrades només es podran comprar de forma anticipada, tant per internet a cassa.cat/solfejant, com al Centre Cultural Sala Galà.
Ja podeu comprar les vostres entrades si us voleu convertir en membres d’un grup selecte que podrà explicar que el primer que van fer sortint de l’estat d’alarma, va ser gaudir d’un concert en directe i ser testimonis d’excepció de com la vida i la cultura, de mica en mica, s’obrien pas a l’angoixa i a la por.
Lluitem perquè la “nova normalitat” sigui una vida plena de música i de cultura.