Presentem el programa de la Festa Major de Cassà 2024

2024 05 10 Presentació programa Festa Major Cassà 2024Aquest vespre, els regidors de Cultura, Joventut i Cultura Popular han presentat el programa de la Festa Major, en un acte a Can Trinxeria on també han assistit bona part de les entitats que participen de l’organització de la festa i fins i tot una representació dels socorristes dels Corks “SoCORKrristes” que han preparat un acte relacionat amb la mítica sèrie Baywatch per la festa.

Aquest any la Festa Major farà una mirada retrospectiva a les antigues sales de festes i discoteques que hi havia a Cassà de la Selva a les darreres dècades del segle passat amb l’exposició “Sir Thoma’s. Aquelles nits!” que s’inaugurarà el dimecres 22 de maig a la sala d’exposicions de Can Trinxeria.

El pregó aquest any el faran els dos periodistes, en Xavier Castillón i en Marc Salgas, comissaris de l’exposició, que dedicaran unes paraules a les mítiques sales com el Sir Thomas o el Manhattan. El pregó es farà a la plaça de la Coma, tot just abans de començar amb el clàssic de la festa major cassanenca, la Nit dels Músics.

Al matí de divendres també hi haurà un pregó infantil, amb una actuació multitudinària a la plaça de la Coma, sota la direcció d’en Marc Bertran, de l’escola Ballem.

Durant quatre dies s’han programat una gran varietat d’activitats per a totes les edats que omplirà l’agenda cassanenca cada dia i que acabarà a la matinada amb la programació dels concerts de les Barraques, que enguany porten figures com la Julietta, Pelukass o Juantxo Skalari.

La Festa Major ens tornarà a portar els clàssics com el concurs dels Colors sobre l’Asfalt que arriba a la seva 41a edició, o els concursos d’engalanament de carrers i balcons. El diumenge al matí, els artistes també tindran una cita amb la trobada d’urban scketchers, per dibuixar l’ambient festiu dels carrers de Cassà.

No faltaran els balls de gegants, cavallets i capgrossos, ni tampoc la cercavila, que els nens i nenes esperen cada any a la plaça de la Coma i els carrers del casc antic.

Enguany s’ha augmentat el pressupost del Correfoc que tindrà un recorregut alternatiu des de la plaça del Doctor Botet acabant al parc de l’Estació.

Tornen els vermuts musicals del migdia a la Coma, i les tardes de dissabte i diumenge el cafè s’amenitzarà amb música electrònica, amb una proposta del dj local Dj Degree i la sessió de diumenge amb Ryna, que ens presentarà el concepte “petardóònica”, una barreja de petardeo i música electrònica.

El concert de la nit de dissabte a la Coma ens portarà la producció visual espectacular de Florida, que farà un recorregut de la música a partir dels 70s i fins als darrers èxits musicals d’aquesta dècada.

El dilluns de Festa Major és el torn de la Serenata amb l’orquestra Selvatana, que aquest any actuarà a les 19 h, i també de l’elecció de l’hereu i la pubilla, a més a la tarda també hi haurà un espectacle al carrer dels Tapers, que va ser el carrer guanyador de la passada edició del concurs d’engalanament de carrers.

La música es passejarà pels carrers en la 14a edició del “Cassà es vesteix de música” una tradició d’espectacles itinerants per tot el municipi amb vint-i-una actuacions de petit format que donaran veu als artistes locals per tancar la programació de la Festa Major.

Aviat us arribarà el programa complet de la Festa Major a casa, ara ja podeu consultar la programació a la pàgina web cassa.cat/festamajor.

2024 05 10 Presentació programa Festa Major Cassà 2024 12024 05 10 Presentació programa Festa Major Cassà 2024 22024 05 10 Presentació programa Festa Major Cassà 2024 32024 05 10 Presentació programa Festa Major Cassà 2024 4

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H