Es reprenen els treballs de clausura dels contenidors soterrats a la pl. de la Coma i al c. Provincial

Aquesta setmana està previst finalitzar les obres de desinstal·lació de les àrees de contenidors soterrats de la carretera Marina i la plaça de la Coma.
Aquestes obres, com d’altres serveis no essencials, van quedar interrompudes per l’arribada de la crisi sanitària del coronavirus i fins ara no s’han pogut reprendre.


Els contenidors aeris que se substitueixin seran col·locats en el mateix espai o molt proper.
Els contenidors soterrats han estat en funcionament molts anys però el manteniment és molt costós i es van deteriorant fins el punt que podrien representar un problema de seguretat per al personal encarregat de les recollides i per als vianants. Per això progressivament anirem veient desaparèixer aquestes bateries soterrades dels nostres carrers.
Recordeu la importància que té, ara més que mai, que es recicli correctament i que no es disposi cap residu a terra. Podeu usar la deixalleria, que està oberta en horari normal. En cas de residir a llars amb algun afectat per coronavirus, heu de seguir el protocol establert per a la disposició de residus que hagin estat en contacte amb el malalt.
És important que seguiu aquests consells.