Doctor Prats donarà el tret de sortida del Fum Fum Fum de Cassà

2023 12 12 Fum Fum Fum1Divendres 15 de desembre, Doctor Prats iniciarà la seva gira de comiat a Cassà de la Selva en un concert gratuït, abans, una xaranga recorrerà els carrers de Cassà interpretant cançons del grup i acabarà a la plaça de la Coma per començar el concert. Aquest serà l’acte que obrirà un cap de setmana amb una extensa programació d’activitats per gaudir del Nadal en família.

Els carrers del barri vell rebran més d’una trentena d’espectacles i activitats a l’aire lliure que s’han programat a diferents escenaris a més del mercat del Fum, Fum, Fum, el racó Llaminer amb diferents opcions per assaborir dolços i salats o els jocs d’en Rabadà.

Dissabte la Companyia Mar Empordà ens portarà el Salva Mars Cirkus i la Minúscula Teatre ens explicaran els Contes del Tió, a més també descobrirem les aventures dels titelles d’en Matito, i ballarem i cantarem amb en Jaume Barri. Al vespre podrem gaudir de l’espectacle de foc i màgia d’Ignis Chorum.

Diumenge  aprendrem amb l’Estanis el Contacontes i cantarem cançons de Nadal amb els Set de So i la coral Tutti Veus, a més de la proposta de Sordfire amb un espectacle de foc familiar ambientat en una època antiga.

A més, dissabte i diumenge,  els Virolailo faran la tradicional cantada itinerant i trobareu els tallers d’en Satanàs a la plaça Sant Pere.

Acabarem el cap de setmana amb l’espectacular dansa vertical de la mà de Glo Circo, salts, moviments i dansa acompanyats de música a les alçades, una posada en escena sorprenent per tancar el Fum, Fum, Fum!

A més dels espectacles també podreu visitar l’exposició de diorames de pessebres, visitar el Tió, passejar per les parades del Mercat del Fum, Fum, Fum... No us perdeu la Festa Familiar de Nadal a Cassà, per encetar les festes nadalenques convertint el Barri Vell en un recorregut ple de racons on gaudir tota la família. Tots els espectacles són gratuïts i no cal fer reserva prèvia. Podeu trobar tota la programació a www.cassa.cat/nadal.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H