• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

El Consell d’Infants Municipal (CIM) és un òrgan de participació ciutadana i política que permet que les nenes i els nens del municipi puguin col·laborar activament en la construcció, el desenvolupament i la millora del municipi, amb l’aportació del seu punt de vista i oferint idees per millorar-la.

2019 09 27 Manifest canvi climatic16

Els centres educatius del municipi realitzen aquesta setmana una sèrie d'activitats i actes en resposta a la convocatòria Mundial de la Setmana Contra el Canvi Climàtic. Els nens i nenes reclamen mesures urgents contra el canvi climàtic.

2019 09 17 CNLCom cada any, el Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, a Cassà de la Selva, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre - desembre 2019.

CREIXEM Reflexionem sobre algunes conductes de risc en ladolescència 2El proper dimarts, 14 de maig, de les 6 a les 8 del vespre, a la Sala Galà, tindrà lloc una nova xerrada del cicle Creixem. Aquesta tractarà de les reflexions sobre conductes de risc en l'adolescència (tòxics, consum d'alcohol, descobriment del sexe, salut física i salut emocional)


La xerrada anirà a càrrec de Joan Josep Barrera, educador social, especialista en resolució de conflictes familiars i educatius.

L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.