Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

2023 08 25 Delirium cartell webEl quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva.

Presenta un line up internacional de primera encapçalat per Joris Voorn, Edu Imbernon i el talent gironí Enai. 

A més Delirium organitzarà, de la mà de l’ajuntament de Cassà de la Selva, un vermut electrònic i una jornada d’activitats familiars. 

Delirium, el festival de referència de música electrònica de la província de Girona, ha presentat la seva col·laboració amb el segell Valencià Fayer i el lineup complet del pròxim 30 de setembre a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. 

Després de 3 anys posicionant-se com un dels principals esdeveniments a les comarques gironines, Delirum s’ha consolidat com a el punt de trobada d’una comunitat artística que atrau tant a creadors internacionals com a talent local de la música, l’escultura, el grafiti o moda.

Aquesta temporada d’estiu ha demostrat que Delirium aposta per una proposta experiencial molt més variada que busca deslocalitzar-se, apropant-se a altres àrees de la provincia de Girona per connectar amb tot el públic de la província.

Activitats diurnes a Cassà de la Selva 

Delirium, juntament amb l’ajuntament de Cassà de la Selva, oferirà un Vermut electrònic a la plaça de la Coma (d’11 a 14h del mateix 30 de setembre) i organitzarà activitats familiars enfocades als més petits de la casa. L’equip de Magic Bindi seran els encarregats d’entretenir i educar als nens i nenes a través de tallers artístics i musicals, a més de maquillatge i perruqueria creativa, amb el que sempre són presents als festivals de Delirium per donar un toc únic als assistents. A més, es comptarà amb un artista que donarà color al matí pintant un mural, fruit de la col·laboració entre Delirium i eARTh culture.

La música que ambientarà el Vermut electrònic vindrà de la mà d’una selecció de Djs de Cassà, que participen en un concurs organitzat pel mateix Delirium.

Cartell complet

30 de setembre - La Pineda Fosca (Cassà de la Selva)

Delirium ha unit forces amb Fayer (segell del reconegut artísta valencià Edu Imbernon) per a portar una selecció d’artistes de música electrònica a un entorn màgic com és la Pineda Fosca de Cassà de la Selva.

El cartell està encapçalat per Joris Voorn, reconegut dj i productor holandès, que ha estat present als principals festivals i clubs de tot de món des del seu debut, l’EP Muted Trax (2002).

L’acompanyen Edu Imbernon (referent a l’estat espanyol de la música electrònica de ball amb gran recorregut internacional), Enai (gironí assentat en l’escena internacional), Krasi Zent (dj i productor afincat a Girona), Mike Gannu i Millan (col·laboradors de les festes Fayer).

L’art, la performance i la gastronomia guanyen protagonime

Deliurium aposta en aquesta nova temporada per portar a un altre nivell la seva proposta d’art i performances. És per això que l’artista alemany Florian Görlitz, de la compañía Mechanical Magic han creat una entrada i un “stage” que seran l'escenari de les performances de la companyia Hospital del arte, dirigida pel creatiu i coreògraf Miguel Guri, i que transportaran a un viatge replet d’art i imaginació ple de avantguardisme i surrealisme.

A més, Delirium es vol convertir en el punt de trobada per a la comunitat artística local vertebrant  a la comunitat creativa de les comarques gironines juntament amb eARTh culture. És per això que una selecció d’artistes “Km 0” completaràn l’oferta artística del festival. 

Aquest mosaic de l'escena artística local inclou també a creadors de moda que formaran part del market i de foodtrucks de joves cuiners.

Podeu trobar més informació a la pàgina web dels organitzadors: www.deliriummusicfestival.com

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H