Cinema familiar i èxits de taquilla a la programació d’estiu del Cineclub Vuitimig

2023 06 29 Cinema a la fresca CassàEl cinema a la fresca, una de les activitats més veteranes i esperades del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva, torna aquest juliol i agost amb una programació diversa i equilibrada. Enguany s’ha prestat una especial atenció al cinema familiar i a oferir pel·lícules en català. Seran sis sessions en diversos espais de Cassà, amb el Parc de l’Estació com a lloc central, el retorn de les sessions al pati de Can Trinxeria, i una nova sessió amb bany a la piscina municipal. Totes les projeccions són gratuïtes i es faran a les 22:00.

12 de juliol: "Todo a la vez en todas partes" (Piscina Municipal). La gran guanyadora dels Oscar 2023, incloent-hi millor pel·lícula, direcció, guió original i la majoria dels premis de repartiment. La pel·lícula que ha confirmat A24 com l'estudi del moment és original, eclèctica, divertida i molt esbojarrada. El multivers com mai fins ara s'havia explicat, a través d'una immigrant xinesa als Estats Units (magnífica Michelle Yeoh) que es converteix en l'única esperança per salvar el món.

19 de juliol: "El Gran Lebowski" (Pati de Can Trinxeria). La sessió dedicada a projectar un clàssic està dedicada enguany a una de les pel·lícules més cèlebres dels germans Coen, que acaba de complir 25 anys convertida en una cinta de culte. Inoblidable Jeff Bridges en el paper d'El Nota, un exhippie envoltat de personatges igual d'estrafolaris que viuran una delirant història a mig camí entre el cinema negre, la comèdia i el musical, i on no falten moments surrealistes, gags memorables i inesperats girs de guió.

26 de juliol: "El secret de la Vicky” (Parc de l’Estació). Emotiva cinta familiar que explica la història de la Vicky, una nena de 8 anys que ha perdut la parla després de la mort de la seva mare. Però el cadell que li regala un pastor, i que resulta ser de llop, li canviarà la vida. El vincle que s’estableix entre tots dos és tota una oda a l'amistat, l’amor i el respecte a la natura que va guanyar el premi Europa Junior al Festival de Cinema de Sevilla. Versió en català.

2 d’agost: "Coda" (Parc de l’Estació). Comèdia dramàtica premiada amb 3 Oscar (millor pel·lícula, guió adaptat i actor secundari) sobre una peculiar família amb discapacitat auditiva en la qual tan sols la Ruby hi pot sentir. Quan el negoci familiar de pesca es veu amenaçat, haurà de triar entre el seu amor per la música i la por d'abandonar els seus pares. El resultat és una deliciosa feelgood movie, de les que animen a enfrontar-se al món amb forces renovades.

9 d'agost: "Tadeu Jones 3. La taula maragda" (Parc de l’Estació). Tercera entrega de l'exitosa saga de Tadeo Jones. En aquesta nova aventura l'intrèpid explorador destrossa un sarcòfag i desencadena un conjur que posa en perill la vida dels seus amics. En Tadeo recorrerà el món per acabar amb la maledicció de la mòmia i salvar-los. Versió en català.

16 d'agost: "Lightyear" (Parc de l’Estació). Una de les darreres produccions de Disney i Pixar, aquesta aventura de ciència-ficció plena d'humor explica els orígens de Buzz Lightyear, l'heroi que va inspirar la joguina coprotagonista de l'aclamada saga "Toy Story". Atrapat en un planeta hostil a milions d'anys llum de la Terra juntament amb el seu comandant i la tripulació, Buzz Lightyear haurà d'intentar trobar la manera de tornar a casa a través de l'espai i el temps. Versió en català.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H