• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

logo blau aj

A causa de la convocatòria de vaga formulada per la intersindical CSC prevista pel dia 18 d'octubre de 2019, de 0,00 a 24,00 hores, l'Ajuntament preveu uns serveis mínims per tal de garantir els serveis municipals.

Aquests serveis mínims, a més de contemplar la totalitat dels efectius de la Policia Municipal i la totalitat de la llar d'infants, garanteix un mínim a cada àrea municipal.

Podeu veure el decret d'alcaldia aquí.

logo blau aj

El dimecres, 16 d'octubre tindrà lloc un Ple municipal extraordinari-urgent. L'acte es celebrarà a les 7 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cassà de la Selva amb el següent ordre del dia:

1.- Proposta d'acord relativa a la justificació de la urgència de la sessió plenària per a l'aprovació de la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

2.- Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

Convocatòria

logo blau ajAmb motiu de la publicació de la sentència condemnatòria dels presos polítics catalans, per part del Tribunal Supremo, l’Ajuntament de Cassà suspèn tota l’activitat institucional i els serveis durant tot el dia d’avui.