Convocatòria als tallers participatius del Pla estratègic: com vols que sigui Cassà?

El mes de febrer tenen lloc els tallers participatius per debatre sobre l'estat de diferents temes en el marc del Pla estratègic de Cassà.

El Pla estratègic de Cassà de la Selva és una iniciativa començada l'any passat pels dos grups polítics de l'Ajuntament que busca generar una anàlisi reflexiva sobre la situació actual del poble i el seu entorn, que serveixi per definir quina estratègia es vol seguir als propers anys. Amb altres paraules, busca saber on som per conèixer on ens agradaria ser. Les respostes a aquestes preguntes es fan de forma participada i el mes de febrer tenen lloc els tallers participatius perquè els ciutadans hi diguin la seva.

COM PUC PARTICIPAR AL PLA ESTRATÈGIC DE CASSÀ?

Els tallers participatius del mes de febrer serviran per debatre temes del poble i plantejar nous reptes municipals. Es tracta d'un procés obert a tots els ciutadans de Cassà. Per millorar la seva organització cal inscriure's prèviament als tallers aquí. Durant els tallers s'oferirà servei de guarderia per les famílies que ho necessitin i ho especifiquin a la inscripció.

 

TALLER SOBRE TEMES SOCIALS - Dijous 2 de febrer, de 19 a 21.15 h (hora de finalització aproximada), a l'Espai Jove l'Escorxador. Inscripcions aquí

Com són i com vols que siguin les polítiques de cultura, esports, joventut, entitats, educació, els serveis a la gent gran, l'atenció a la immigració, els serveis socials... de Cassà?

 

TALLER SOBRE TEMES ECONÒMICS -  Dijous 9 de febrer, de 19 a 21.15 h (hora de finalització aproximada), a l'Espai Jove l'Escorxador. Inscripcions aquí.

Com són i com vols que siguin el comerç, la indústria, l'economia, les polítiques d'ocupació... de Cassà?

 

TALLER SOBRE TEMES URBANS I TERRITORIALS - Dijous 16 de febrer, de 19 a 21.15 h (hora de finalització aproximada), a l'Espai Jove l'Escorxador. Inscripcions aquí.

Com són i com vols que siguin les polítiques d'habitatge, medi ambient, via pública, urbanisme, els parcs i jardins... de Cassà?

 

Amplia la informació del Pla estratègic de Cassà de la Selva aquí.

Si tens qualsevol dubte contacta amb l'àrea de comunicació a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon 972 46 00 05.