Una norantena d’accions a l’espai públic de Cassà entre el 2017 i el 2018

2018 6 estemmillorantcassaportadaL’Ajuntament de Cassà ha editat un fullet per informar sobre les principals accions que es realitzaran el 2018 a la via pública i als equipaments del municipi, així com les més destacades realitzades el 2017.

Totes les accions, les del 2017 i les previstes pel 2018, sumen un total de 89 actuacions, entre les quals hi ha també els projectes finançats amb els pressupostos participatius per tal de posar en valor les iniciatives promogudes per la ciutadania.

El 47 per cent de les actuacions previstes pel 2018 a l’espai públic ja s’han executat, la resta estan iniciades o es realitzaran al llarg del que queda d’any, com la segona fase de rehabilitació del nucli històric, l’asfaltatge de diversos carrers del municipi o l’aparcament del pavelló triple.

El fullet mostra gràficament, a través d’un plànol i de la corresponent descripció de l’acció, les actuacions realitzades des del 2017 i les planificades per aquest any.

L’objectiu de la publicació, titulada ‘Estem millorant Cassà. Què hem fet, estem fent i farem?’, és donar a conèixer i posar en valor l’activitat realitzada pels serveis tècnics de l’Ajuntament a l’espai públic i els equipaments municipals, a més d’exposar els projectes executats i finançats a través dels pressupostos participatius decidits entre la ciutadania. Els veïns de Cassà poden votar fins al 24 de juny les inversions a realitzar amb els pressupostos participatius d’enguany.

>> Consulteu el fullet AQUÍ.