Actuacions per acabar amb les aturades en doble fila al carrer Ample

2017-3 carrer ampleDonada la impossibilitat de solucionar amb mètodes no sancionadors el problema de l'aturada de vehicles en doble fila al carrer Ample en hores d'entrada i sortida d'alumnes al centre escolar, la Policia Local durà a terme les següents actuacions al llarg dels propers dies. 

Aquesta setmana els agents avisaran als conductors mal estacionats que a partir de la setmana vinent es posaran sancions en cas d'estar aturat en doble fila o aturar-se davant del centre escolar i obstaculitzar la circulació de vehicles. Per tant, a partir de la setmana vinent els agents sancionaran als conductors que produeixin alguna d'aquestes infraccions. 

Les sancions arriben després d'haver utilitzat tots els mètodes d'advertiment possibles per millorar aquesta situació que dificulta la circulació viària del carrer Ample, entre les quals hi ha hagut l'advertiment a les famílies per part del centre escolar i l'acadèmia d'idiomes.

Recordem que des d'aquest curs 2016-2017 existeixen cinc punts reservats de «Petó i Adéu» a la rambla Onze de Setembre i al passeig Ferrocarril que permeten aturades de com a màxim dos minuts per deixar la mainada a l'escola. Recordem també que hi ha un aparcament públic gratuït al passeig del Ferrocarril.