Cassà disposarà de dos agents cívics i tres peons de neteja durant sis mesos

2017-1 agents civicsL’Ajuntament de Cassà de la Selva disposarà de dos agents cívics i tres peons de neteja a través del programa de reinserció laboral Treball i Formació promogut pel Consell Comarcal del Gironès i subvencionat pel SOC. Les persones seleccionades s’han incorporat avui a l’Ajuntament i hi treballaran durant sis mesos.

És la primera vegada que Cassà incorpora dos agents cívics que estaran durant la seva jornada laboral a la via pública i informaran a la ciutadania sobre diferents temes relacionats amb la circulació viària, el medi ambient i el reciclatge. Els peons de neteja reforçaran el servei que donen actualment els operaris de neteja de la via pública i, per tant, desenvoluparan tasques de neteja als carrers del municipi i als parcs i jardins.

El programa Treball i Formació promogut pel Consell Comarcal del Gironès consisteix a millorar la qualificació professional de les persones en situació d’atur mitjançant l’experiència laboral i la formació professionalitzadora. A través d’aquest programa es desenvolupen tasques de suport a les brigades municipals dels pobles del Gironès i es milloren les habilitats de cercar feina de les persones contractades. 

Cassà contracta dos agents cívics i tres peons de neteja amb el programa Treball i Formació