Èxit de públic a la macro sessió de 'zumba' organitzada a Cassà

Molt d'èxit a la macro sessió de zumba celebrada al PAV3

Un centenar de persones s'han agrupat avui a Cassà de la Selva per participar en una macro sessió de Zumba, una disciplina d'origen colombià creada per mantenir un cos saludable i flexible i que es practica mitjançant moviments de ball combinant rutines aeròbiques al so de música llatina, salsa, merengues, entre d'altres. La sessió s'ha allargat durant tres hores al Pavelló Triple de Cassà de la Selva. 

 

Els assistents, d'arreu de les comarques gironines, han pogut gaudir de les coreografies preparades per les professores del Complex Esportiu Municipal de Cassà de la Selva, Iandira Sánchez, Alba Duran, Mònica Sánchez, Sònia Vilarroya, Lídia Egea i la col·laboradora Luisi Mazariegos. 

L'esdeveniment ha estat organitzat per la Piscina Coberta Municipal de Cassà de la Selva, un servei que des que ha passat a ser gestionat pel consistori del municipi està reduint en gran mesura el dèficit. La macro sessió de 'zumba', molt habitual en altres punts del país, ha estat la primera que s'ha celebrat a les comarques gironines. 

Imprimeix