Comunicat d'alcaldia sobre l'obertura dels centres escolars

Benvolguts, benvolgudes, 

Davant de la situació d’alerta meteorològica que estem vivint aquests dies, amb l’activació en fase d’ALERTA per Protecció Civil dels plans especials d’emergències per risc de vent i inundacions en la nostra comarca, us faig avinent que tots els centres educatius de Cassà de la Selva estaran tancats i sense activitat durant tot demà, dimecres dia 22 de gener.

Aquesta decisió s’ha pres seguint les recomanacions del Departament d’Interior i amb coordinació amb el Consell Comarcal. Aquesta decisió es comunicarà a tots els centres educatius, el mateix Consell Comarcal del Gironès, en tant que afecta al transport i el menjador escolar, i al Departament d’Educació, als afectes que correspongui.

Recordem que Protecció Civil aconsella no romandre a prop de lleres, rius i guals i evitar travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada. No deixeu tampoc els cotxes aparcats en zones inundables o torrents, encara que estiguin secs.

Qualsevol novetat o comunicat urgent es farà arribar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: web, Facebook, Twitter i Instagram.