Suspensió de l'activitat als centres escolars de Cassà el dimecres 28 de febrer degut a l'activació del Pla NEUCAT en fase d'alerta a Cassà

2018-2 NEUCATCassà de la Selva ha activat el Pla Neucat en fase d'alerta al municipi tenint en compte la previsió emesa per Protecció Civil que indica un risc alt de nevades pel dimecres 28 de febrer de 6 a 12 h i un risc mig de 12 a 18 h. Per aquest motiu i aplicant el criteri de prudència, els centres escolars de Cassà suspendran l'activitat el dimecres 28 de febrer. En conseqüència, el transport escolar demà no operarà. Les classes de la tarda del Centre Cultural Sala Galà es mantindran ja que es preveu que a partir de les 18 h el risc de neu sigui baix.

El comitè del Pla Neucat a Cassà també ha dut a terme les següents actuacions de prevenció:

- S'ha escampat sal a divereses voreres del municipi, especialment les pròximes a edificis de serveis com el consistori, el CAP, la Residència Geriàtrica, les escoles o els equipaments esportius. 

- S'ha escampat sal a carreteres com les que porten a les Gavarres, al Mas Cubell, al veïnat de Matamala, a la Pineda Fosca, al Remei, entre d'altres. 

- S'ha escampat sal a les vies més transitades del poble com el carrer de la Via, el carrer Marina o el carrer Provincial. 

- S'ha instal·lat un generador a la Residència Geriàtrica per suplir un possible tall del subministrament elèctric.

- S'ha aplicat el protocol de prevenció amb les persones en situació de vulneració del municipi detectades per Serveis Socials. 

Les autoritats demanen extremar les precaucions sobretot ple que fa a la mobilitat. En aquest sentit, es recomana informar-se de les possibles afectacions que es puguin produir a les carreteres. 

Consulteu els consells de Protecció Civil AQUÍ.

Imprimeix