Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha convocat els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de candidatures finalitza el 18 de desembre de 2015. 

 

 

PREMIS NACIONALS A LA INCIATIVA COMERCIAL

- Es vol distingir a les persones físiques o jurídiques amb establiment operatiu i raó social a Catalunya i els ens públics i entitats que, en el transcurs de l'any 2015, hagin destsacat per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment al comerç urbà de proximitat. 

- Categories:

1. Premi a la Iniciativa Empresarial (innovació en el comerç i eCommerce)

2. Premi a la Iniciativa Col·lectiva (iniciativa col·lectiva territorial i sectorial)

3. Premi a la Gestió Pública

PREMIS NACOINALS ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

- Es vol distingir als establiments en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, adaptant-se a les necessitats d ecompra de la ciutadania. 

- Categories:

1. Establiment de cent o més anys d'antiguitat

2. Establiments de cent cinquanta o més anys d'història

 

Consulteu els models de sol·licitud.

Per a més informació consulteu aquí o adreçeu-vos als Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació a Girona (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 872 975 961).

Imprimeix