54a Festa Literària de Cassà de la Selva

Avui, dissabte 25 d’abril, ha tingut lloc el veredicte i gala virtual, dels 54ns Premis Literaris Escolars, Correlletres i 17è Concurs de punts de llibre de Cassà de la Selva. Cal assenyalar que tots els concursos i activitats han estat online, donades les circumstàncies del moment.  

La 54a Festa Literària de Cassà de la Selva, aquest any ha estat organitzada per primera vegada de manera online amb la “Gala virtual dels 54ns Premis Literaris Escolars, Correlletres i Concurs de punts de llibre”

El 17è Concurs de Punts de Llibres ha premiat a la categoria de cicle inicial de primària a Bet Font Torrentó; la del cicle mitjà a la Sira Font Torrentó i la del cicle superior a la Nídia Carbonell Luque. Per la categoria d’ESO el guardonat ha estat l’Iker Viñuelas Ormazabal i a la categoria d’adults el treball escollit ha estat el de Joan Bosch Juárez. 

Els guanyadors del premi Manuel Tolosà han estat Jana Arques Vilà, de 5è de primària, amb el relat No m’agraden les escopinyes i els mencionats Guillem Castro Lloveras amb el relat Viatge amb el pescador i Jaume Margall Bosch amb el relat La primera amiga d’en Caliu.

A la categoria de 6è de primària, Ariadna Cristou Shönwiesner ha aconseguit el primer premi amb el relat El que pot fer un mosquit, ha quedat mencionada Maria Godó Fàbregas amb l’escrit Maleïdes escopinyes. Pel que fa al premi Joan Codolà Surís, la guanyadora de la categoria ha estat Júlia Nateras Mundet amb el relat Dos de Tres i s’ha volgut fer menció a l’obra de Laia Vidal Serrano amb el títol 9 de gener de 1939 i l’obra de Sílvia Bernà Mir L’amor impossible. 

Pel que fa a la quarta edició del Correlletres, un concurs literari totalment virtual, els participants havien d’escriure i enviar un relat o poema en 48 hores i enguany les creacions literàries  havien d'incloure la paraula androna. 

Francesc Duch Casanova ha estat el guardonat pel seu relat Al fons d’una androna i s'ha fet una menció a Matilde Gordero Moreno per la redacció anomenada Ho celebrarem.

Pel que fa a la categoria de poesia el guanyador ha estat Jordi Homs Forcada amb la poesia Sortirem i s’han fet mencions a Lucía Palomar Albarrán per la seva poesia Cendra, Alexandre Planas Ballet per la poesia Andrones i per Keila Olmo Sanchez amb la poesia Androna. 

Des de l'Àrea de Cultura volem agrair a tots els centres escolars i als participants d'aquesta edició, a la feina feta pel jurat i als col·laboradors. L'any que ve, esperem tornar a la sala del Centre Recreatiu de Cassà com sempre

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H