Molta participació de públic a la primera edició del Fum, Fum, Fum! la Festa Familiar de Nadal a Cassà

Cassà de la Selva ha iniciat la seva programació nadalenca amb la primera edició de la Festa Familiar, Fum, Fum Fum! La festa ha tingut una gran afluència de públic que ha participat a les diferents activitats organitzades durant tot el dia. 

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Casabó, ha valorat positivament aquesta primera edició i n’ha destacat l’afluència constant de públic al llarg de tot el dia, “especialment tenint en compte que estem davant d’un nou format d’esdeveniment, on el nivell dels espectacles i de l’ambientació permeten projectar una imatge de qualitat de Cassà i del seu comerç.”

La festa familiar ha començat a les 10 del matí amb tallers en els quals,  els més petits, han pogut crear figures del pessebre, els ornaments per a l’arbre de Nadal o la postal de Nadal amb tècniques de scrap i productes de suro.

La Cia de Teatre Anna Roca, amb El secret de la Nanna, ha tingut un gran èxit amb la seva particular presentació de contes, i El Tricicle de colors, amb Sisi, ha maquillat els infants en el seu taller de maquillatge artístic.

Els més petits, han donat menjar al Tió, que ha destinat tot el menjar per a Càritas Cassà.

La tarda s’ha tornat a celebrar ‘La ruta del Suro’ teatralitzada, que explica històries i anècdotes de la vila de Cassà tot descobrint elements patrimonials relacionats amb el món obrer, juntament amb les magnífiques cases modernistes que varen fer construir els propietaris de les fàbriques de taps de suro o els grans propietaris forestals.

L’espectacle de màgia a càrrec del Màgic Frank, els contes en anglès ‘The Elf’s Inventions’ i el concert de cloenda de Jordi Sans & The Souls, han estat unes de les activitats més seguides.

Tota la festa, que s’ha celebrat a la plaça de la Coma, ha estat amenitzada amb la música del Dj, Nene Coca, i amb una zona gastronòmica que s’hi podien comprar creps dolces i salades o gaudir d’una xocolata desfeta.