PRÒXIM COMENÇAMENT DELS CURSOS DE FORMACIÓ GRATUÏTS A CAN TRINXERIA

2019 09 24 CursosCanTrinxeriaEls serveis municipals de Promoció Econòmica han programat uns interessants cursos de formació destinats a millorar les competències professionals de la població de Cassà i dels pobles de l’entorn. Són cursos que es faran entre els mesos d’octubre i desembre, estan adreçats a diferents públics i responen a diverses orientacions professionals. S’ofereixen formacions que van des de cursos per obtenir carnets professionals, a cursos per aprendre o millorar programes informàtic, fins a cursos professionalitzadors en algunes matèries .Tots els cursos s'impartiran a les instal•lacions de Can Trinxeria.

Tres d'aquestes accions formatives s'emmarquen dins dels cursos programats per l’IDFO (Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació). Es tracta de cursos 100% subvencionats dirigits principalment a persones treballadores en actiu amb algunes places limitades per a persones aturades. Les inscripcions es fan durant el mes d’octubre. Us podeu inscriure a les instal·lacions de Can Trinxeria de 9 a 14 h o bé a www.idfo.com.

Els cursos que s’ofereixen actualment són: 

Manipulador de productes fitosanitaris: 25 h lectives, del 5 al 28 de novembre.
Microsoft Word 2016. MOS 77-725 (nivell inicial): 45 h lectives, del 16 d'octubre al 4 de desembre.
Microsoft Excel 2016. MOS 77-728 (nivell avançat): 30 h lectives, del 29 d'octubre al 29 de novembre.

A través d’un conveni que ha signat recentment l’Ajuntament amb la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, aquest any s’ofereixen dues accions formatives que s'emmarquen dins del Progama  PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo). Són cursos professionalitzadors 100 % subvencionats i dirigits a persones que tenen entre 16 i 29 anys, que no estudien ni treballen. Les inscripcions finalitzen el 25 de setembre. Us podeu inscriure Can Trinxeria de 9 a 14 h. Els cursos seran de dilluns a divendres en horari de matí i/o tarda.

Els cursos que s’ofereixen són:

Mosso de magatzem + carnet de carretons elevadors: 155 h lectives a l'octubre.
Ajudant de cambrer + carnet de manipulador d'aliments: 155 h lectives a l'octubre.

Aquests cursos suposen una bona oportunitat per a la millora de les competències professionals dels treballadors i treballadores d’una banda, i també per incentivar la formació com a eina fonamenal per a la inserció laboral, per l’altra.

Per a més informació podeu contactar amb els Serveis de Promoció Econòmica.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local
Ajuntament de Cassà de la Selva
Can Trinxeria. Plaça de la coma, 16. 17244. Cassà de la Selva
Tel. 972 46 28 21
www.cassa.cat