La setmana de la mobilitat sostenible s'ha celebrat a Cassà de la Selva amb dos actes centrals, per una banda la pedalada que es va fer diumenge passat coincidint amb Santa Tecla, i per una altra l'exposició sobre el canvi climàtic que s'ha posat a disposició de les escoles.

La pedalada per a la promoció de la bicicleta es va fer amb la col·laboració, com cada any, de l'entitat local de la Colla BTT Els Cargols de les Gavarres, que van organitzar dues rutes, una per a esportistes que passava per les Gavarres i una segona més familiar que es feia per la plana. En total hi participaren unes 70 persones de totes les edats.
D’altra banda, l'exposició que s'ha posat a disposició dels grups escolars és "El Pinxo i el canvi climàtic, una aventura a les Gavarres", editada i cedida pel Consorci de les Gavarres. L'exposició vol apropar als nens i nenes al coneixement del nostre medi ambient més proper i a les conseqüències que pot tenir el canvi climàtic si no actuem per evitar-ho. En total hi han assistit un total de 160 alumnes de cicle superior de les escoles CEIP Aldric i CEIP Puig d'Arques.
Actualment l'exposició està instal·lada a l'IES, on hi serà dues setmanes, i on es preveu que un total de 192 alumnes de 1r i 2n d'ESO la puguin visitar i treballar-ne els continguts.