Nova il·luminació al camp de futbol municipal amb un important estalvi energètic.

2019 08 05 1 LlumsCampLes antigues lluminàries de vapor de sodi són substituïdes per un modern enllumenat LEDS, que consta de 23 projectors d'halogenurs metàl·lics de 2000 W disposats, 3 en cada una de les 6 torres i 5 sobre la coberta de les grades.

Aquest ha sigut el projecte guanyador dels pressupostos participatius de l'any passat 2018. Aquesta opció va ser la més favorable pels participants. Concretament va rebre 404 vots, que representen un 19,93 per cent dels vots emesos en el procés participatiu.

El camp comptarà amb aquests 23 projectors de 930 W de LEDS amb intensitat graduable, que permetrà desenvolupar les activitats esportives sense haver d'arribar al 100% de consum, però amb la mateixa uniformitat a tot el camp amb tots els projectors oberts.

En tot cas, la qualitat lumínica serà molt millor i a més, l'estalvi anual serà d'uns 25.000 kW/h. Reduir el consum energètic respon a les polítiques mediambientals que porta a terme l'Ajuntament.

La factura també es redueix doblement. Per una banda el menor consum de cada projector permet un estalvi previst d'uns 5000 €/anuals, en funció de les necessitats dels usuaris. I per l'altra banda, es podrà reduir el cost de la potència contractada gràcies a aquest menor consum.

Les obres terminaran previsiblement abans del 15 d'agost. Els treballs no afectaran les activitats esportives previstes.

Imprimeix